Camelia Shiseido
carrot mushroom tofu loquat honey
+

#waso

Register to participate

Filosofi

I harmoni med naturen øker WASO hudens naturlige krefter for å få frem ditt vakreste jeg. Ingen parabener. Ingen mineraloljer. Ingen mikroplast.

Because less isn’t more. It’s everything.

Teknologi

Oppnådd gjennom den nyeste Shiseido forskningen

  • PhytoResist System+
    En teknologi som bruker kraften til botaniske stoffer til å jobbe målrettet med en ustabil hud med gjentagende problemer, for å bringe huden tilbake til en sunn tilstand og motvirke hudproblemer i fremtiden. Ved hjelp av en unik kombinasjon av ingredienser er PhytoResist System+ inspirert av en Shiseido oppdagelse som er belønnet av IFSCC, som virker ved å styrke hudens barrierefunksjon, regulerer hudcelleomsetningen, for en balansert, jevn og beskyttet hud fra interne og eksterne påvirkninger.
  • Aromachology Science
    Kunst og vitenskap med duft, med Shiseido's kompetanse og banebrytende forskning siden tidlig på 80-tallet, for å sikre en helhetlig behandling som gjør at du kan føle og se ditt beste ved å forbedre motivasjon og energi mens trettheten forsvinner.
  • Whole Cell Release System W
    En spesifikk teknologi som forsiktig deler hele botaniske celler, en etter en, fjerner dem formulerer dem mens de fremdeles er friske. Og gir dem tilbake til huden uten å bryte dem ned for å maksimere sin naturlige ingrediensbalanse og tillate huden å dra nytte av det helt avgjørende for å bringe frem sin beste tilstand.

Produkter

EN enkel og minimalistisk av produktene som kan brukes alene eller i kombinasjon basert på hudtilstand og preferanser.

Ingredienser

Kjent for å fremme helse og skjønnhet i Japan