Camelia Shiseido

Den strøste innovasjonen
siden spf

Solbeskyttelse som øker i kontakt med vann og svette.

Verdens første solbeskyttelse som øker i kontakt med vann og svette

Den nye WetForce solbeskyttelsen kan være den mest avanserte
solbeskyttelses teknologien siden oppfinnelsen av solkremen selv.

UV beskyttelsen som øker i kontakt med vann.*

Nyhet fra SHISEIDO sine forsknings eksperter, verdens første solbeskyttelse med WetForce, en UV-teknologi som blir styrket i kontakt med vann *. Den nye WetForce kan være den første avanserte solbeskyttelses teknologien siden oppfinnelsen av solkrem selv.

I kontakt med vann vil mineraler i vann eller svette øke kraften av sitt beskyttende slør. Dette betyr at SHISEIDO sin eksklusive SuperVeil-UV 360TM teknologi øker i kontakt med vann.
Så du kan svømme, leke og nyte naturen, å vite at WetForce elsker vannet like mye som du gjør.

*In vitro data

HØY 100% 110% OPP Uten WetForce (vannfast solkrem) NED Uten WetForce (vannfast solkrem) LAV

Før bading

Etter bading

** In vitro test. Det beskyttende slør trekker seg nærmere sin ideelle tilstand

How WetForce
Technology Works

Dette er den første solkrem formelen som lykkes i å inkorporere den" ikoniske mineral sensoren". Når den kombineres med mineralioner, jevner den ikoniske mineral sensoren ut det UV-beskyttende laget.

Negativt ladde ioner i sensoren og den positivt ladde i mineral ioner i vann og svette, kombineres for å danne en sterk ionisk binding. Bindingen gjør det UV-beskyttende laget jevnere og forsterker effekten.

Nylig påført solkrem Nylig påført solkrem Nylig påført solkrem Nylig påført solkrem Kontakt med vann Kontakt med vann Kontakt med vann Kombinerer sensorer og ioner Kombinerer sensorer og ioner Kombinerer sensorer og ioner Jevn ut laget

Ionisk mineral sensor

UV-beskyttende middel

Mineral

+Positive ion

-Negative ion

(Schematic view)

Shiseido

Sol aldrings ekspert

WETFORCE TEKNOLOGIEN er kanskje det mest spektakulære skritt fremover siden oppfinnelsen av UV-beskyttelse og er en milepæl i historien om solpleieprodukter. Denne SunCare innovasjonen er en perfekt illustrasjon av SHISEIDO sin dyktighet i å utvikle unike produkter som gir forbrukerne en stadig større trygghet, glede og effektivitet.

Våre nye solpleie produkter Expert Anti-Age SPF 30 og 50 er det første som inneholder denne fantastiske innovasjonen som er spesielt laget for dem som elsker vann og utendørsaktiviteter og ønsker en vannfast solbeskyttelse om beskytter mot tidlig aldring av huden

Sol aldrings ekspert

SHISEIDO SUNCARE HISTORY

Siden Shiseido lanserte sin første solkrem, Shiseido Uviolin, i 1923, har forsker Satoshi Yamaki, fra Shiseido Research Center, Suncare Products Development Group, utviklet solbeskyttelses teknologi gjennom årene for å svare på forbrukernes behov.

Detaljer

HVA DU BØR VITE OM UV-STRÅLER

Det finnes to typer UV-stråler som påvirker huden din: UVA og UVB

Detaljer

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har du spørsmål om solbeskyttelse?

Detaljer