Camelia Shiseido
1
november 2013
The Shiseido House

Spa – Dubai Atlantis The Palm

En magisk, lykkelig verden – kun for deg

Det prisbelønnede ShuiQi Spa i Dubai befinner seg i Atlantis, i det blendende flotte hotellet The Palm, som du finner på verdens største kunstige øy.  Dette fantatstiske oseaninspirerte stedet befinner seg på halvøya The Palm Jumeirah, der man kan nytte en fantastisk utsikt over den arabiske gulf.

Et uforglemmelig rituale i din egen Spa Suite

Det fantastiske, japanske pleieritualet gir deg fire uforglemmelige timer i Royal Spa Suite, et eksklusiv og privat spa som er forbeholdt deg.  For å starte sansenes reise, venter et fotbad med roser. Dette er begynnelsen på en avslapningsopplevelse som følges av et japanskinspirert baderitual som vil berike dine sanser. Dette inkluderer en Qi-massasje av hele kroppen, med japanske massasjeteknikker som Shiatsu som stimulerer tsubo-punktene, trykkpunkter som befinner seg langs Qi-banen eller energistrømmen i kroppen. Under denne stimuleringen blir spenninger i kroppen oppløst slik at energistrømmens balanse opprettholdes. Kombinert med dyp massasje som booster mikrosirkulasjonen i lymfesystemet, er resultatet en kropp og et sinn som befinner seg i en tilstand av fullkommen avslapning og velvære.

Det hele avsluttes med det aller beste innen Shiseidos ansiktspleie, Future Solution LX Facial Ceremony og en fantastisk hodebunnmassasje som gjør at tankene drives til Paradis…. som fortsatt vil være der når du åpner øynene og ser de vakre omgivelsene rundt The Palm.

Forbindelsen til naturen bidrar til å gi deg en følelse av fullstendig avslapning, helhet og harmoni som kan sammenlignes med den Zen-opplevelsen som japanerne legger så stor vekt på, og som reflekterer filosofien bak SHISEIDO spabehandling. ShuiQi Spa, Atlantis The Palm er det perfekte sted der du kan slappe av og roe ned. Det er en raffinert, unik spa-opplevelse der det tas i bruk over 140 års erfaring med innovasjoner som er gjort spesielt for din skjønnhet og ditt velvære.

Innstill deg på å føle deg på ditt aller beste, innvendig og utvendig.