Camelia Shiseido
15
desember 2013
Eventer

SHISEIDO åpner nytt SPA i Bucuresti

SHISEIDO åpnet sitt første spa i Øst-Europa i desember 2013. The SHISEIDO Spa på Stejarii Country Club i Bucuresti gir en spa-opplevelse full av sensualitet og sensibilitet. Spaet er installert midt i de pittoreske omgivelsene til et helt nytt sports-, fritids- og underholdningskompleks.

Naturen i hjertet av Baneasa-skogen gir en innvendig ro som gjør at behandlingene som tilbys i spaet virkelig bidrar til ro i sinnet, kroppen og sjelen. Dette er en filosofi som utgjør grunnlaget for alle SHISEIDO sine spa, og som oppnås ved å kombinere østlige tradisjoner med vestlig vitenskap og teknologi, for ikke å glemme den berømte ‘Qi’ metoden.

Qi ble første opprettet av SHISEIDO i 1986.  SHISEIDO er av den oppfatning av en vakker hud, et vakkert sinn og en vakker kropp er avhengig av balanse i «Qi» – den vitale energien som flyter gjennom kroppen. Dette bragte en holistisk dimensjon inn i spabehandlingen.

Det nye SHISEIDO Spaet består av suiter for hudpleiebehandlinger, et energibasseng, soner for avslapning, hammam, sauna og damp-rom, et soldekk og en frisør- og skjønnhetssalong, samt et studio for pilates og yoga. Det fokuseres også på appellering til mannlige gjester, med egne soner for pleie av denne kundegruppen.  Her finner man også et kunstgalleri som viser verker av unge kunstnere samt historiske SHISEIDO-kunstverk, samt en catwalk for moteoppvisninger organisert av rumenske og internasjonale designere.

På bakgrunn av over 140 års erfaring og konseptet Omotenashi (et konsept som står for hengivenhet overfor sine kunder og en gjestfri, åpen, innbydende ånd), er alt gjort her for at du virkelig skal kunne oppleve komplett velvære og sinnsro.

Med mål om å lette enhver tendens til nedstemthet og friske opp trengende sjeler med en helt uforlignelig holistisk tilnærmelsesmåte vil SHISEIDOs lansering på det østeuropeiske markedet garantert bli noe man snakker om.