Camelia Shiseido

Ibuki

Spesielt formulert for en hud i midten av 20-årene til begynnelsen av 30-årene er Ibuki en hudpleieserie som kan puste nytt liv i en uforutsigbar hud.

IBUKI hudpleie tilfører fuktighet til en tørr hud og gir huden en perfekt tekstur med å eliminere overflødig olje, kviser, ruhet, synlige tegn på tretthet og forebygge mot skader forårsaket av tøffe miljøfaktorer som huden din er utsatt for hver dag.

Lett og enkel å bruke, men formulert med den nyeste hudpleieteknologien for å øke hudens styrke på innsiden og gi en vakker hud på utsiden.

For kvinner i midten av 20-årene til begynnelsen av 30-årene med alle hudtyper. Travle aktive kvinner utsatt for eksternt og internt stress. En stressende livsstil påvirker huden og kan resultere i en rekke hudproblemer.

Step 1

Forbered

Rens:  ‘Double cleanse’ er Shiseido sitt rense ritual, den første rensen fjerner makeup, og den andre rensen fjerner skitt, forurensning og urenheter.

Mykgjør: Tilfør en umiddelbar fuktighet til huden med Shiseido softener.

 Step 3

Pleie

Serum: boost huden din med aktive formler for å forsterke din daglige hudpleie rutine.

Krem: Korriger dine hudbekymringer. Hudens naturlige funksjoner blir forbedret og den ideelle fuktighetsbalansen blir gjenopprettet med en målrettet krem fra Shiseido.

Øye: Korrigerer dine bekymringer i området rundt øynene med en målrettet Shiseido øyekrem.


Spesialprodukter: for hver hudbekymring finnes det et spesialprodukt fra Shiseido.