Camelia Shiseido

Klar for all type hud

Spesielt formulert for en hud midten av 20-årene til begynnelsen av 30-årene. IBUKI hudpleie tilfører fuktighet til en tørr hud og gir huden en perfekt tekstur med å eliminere overflødig olje, kviser, ruhet, synlige tegn på tretthet og forebygge mot skader forårsaket av tøffe miljøfaktorer som huden din er utsatt for hver dag.

Legg flere tips til kalenderen din

Legg Ultimune Power Infusing Concentrate til din morgen rutine for å bidra til å styrke huden din. Ikke glem å kombinere den med en sunn frokost!


På tide å komme seg i bevegelse. Å være aktiv holder blodet flytende og tankene i sving slik at du kan holde deg i form.


Kickstart dagen din med Ultimune Power Infusing Concentrate hver morgen etter softener.


Smil. Spre kjærlighet og du vil bli overrasket over hvor mye det vil påvirke din dag også.


Opprett en spilleliste som vil løfte humøret ditt når du trenger det. Høyt, fengende musikk kan utløse serotonins som gjør at du føler deg glad.


Hudpleie rutine

Huden din fortjener en skreddersydd skjønnhets rutine og vår Ibuki linje har alt du trenger fra AM til PM.
Velg din hudtype og vi vil dele den skreddersydde rutinen som passer for deg. Finn kremen som passer for deg og som tilfører huden din fuktighet og eliminere overflødig olje.
For hudpleie på farten, prøv vår Ibuki Multi Solution Gel for å styrke huden din når du trenger det; eller gi huden din en god natts søvn med vår nye Sleeping Mask.
Kombiner Ibuki og vår "må-ha" Ultimune Power Infusing Concentrate til ansikt og øye konturer, for å forsterke huden mot enhver livsstil utfordringen du står overfor.

Oppdag programmet nedenfor.

Finn ditt personlige program:

Step 1 - Forberede
Step 2 - Beskytt
Step 3 - Korriger
Spesiell omsorg