Camelia Shiseido

GLOW REVIVAL SERUM

Det tar kun 7 sekunder å gjøre et førsteinntrykk.

Nøkkelen til å gjøre at det teller? En glødende hud.

SE I VIRKELIGHETEN

Fullt glødende hud - kombinasjonen av jevn hudtone, ren klarhet og glatthet - er hva hver kvinne ønsker å oppnå. Shiseido forstår at virkelig moderne hudpleie er mindre om ungdom og mer om en tidløs glød. Vår forskning har avdekket en måte å forbedre hudens glød, ved å jobbe dypt innenfra.

REGENERERE HUDEN PÅ CELLENIVÅ

Etter 10 års forskning, ved Harvard / MGH Kutan Biology Research Center, oppdaget Shiseido at et intrikat nettverk av små blodkar under hudens overflate er nøkkelen til en glødende hud. Vår banebrytende ingrediens, Multi-Capilsolve 1124, rettet mot tilstanden av mikro-kapillær system *, er noe som resulterer i hud som er feilfri, levende og fullt fyldige. * In vitro testet
Glow Revival Serum

GLOW REVIVAL SERUM

Shiseido Glow Revival Serum inneholder den første hud perfeksjonerende teknologien som behandler flere hud bekymringer ved kilden. Dette serum regenererer huden på cellenivå for å jevne hudtonen og redusere synlige rynker, rødhet og sagging, samtidig som den forbedrer hudens, klarhet og tetthet.

Shiseido sin nye kapillær teknologi, inspirert av regenerativ vitenskap, gjenoppliver hudens indre energi fra dypt inne. Hudtone blir jevnere, hudens elastisitet forbedres, og porene glattes ut for en jevn og skulpturert utseende som maksimerer lys refleksjonen å gi deg en konsekvent glød. Sunn glødende hud fra innsiden og ut, og fra alle vinkler.

Fordeler

ØYEBLIKKELIG

96% av brukerne følte deres hud ble jevnere.
77% av brukerne følte deres generelle hudfarge ble lysere.
PÅ 4 UKER

93% av brukerne følte huden virket friskere og mer levende.
91% mente utstråling ble forbedret.
90% mente sløvhet ble forbedret.
84% mente elastisitet ble forbedret.
Basert på en uavhengig forbruker studie av 110 kvinner.

HVORDAN BRUKE?

Fullt glødende hud - kombinasjonen av jevn hudtone, ren klarhet og glatthet - er hva hver kvinne ønsker å oppnå. De vanligste hud bekymringer som sløvhet, rødhet, linjer og rynker ødelegger for en ønsket glød. Shiseido forstår at virkelig moderne hudpleie er mindre om ungdom og mer om en tidløs glød. Vår forskning har avdekket en måte å forbedre hudens glød, ved å arbeide dypt innenfra for å bedre flyten av livsviktige næringsstoffer og energi til hudens overflate.
Glow Revival Serum

BIO-PERFORMANCE SERIEN

Inspirert av banebrytende dermatologiske prosedyrer og anti-aldrings-teknologi, disse svært effektive produktene adresserer og løser målrettede hud bekymringer raskt. Hvert produkt leverer en unik blanding av kraftige ingredienser for å avgrense og vekke hudens skjønnhet og indre vitalitet.