Camelia Shiseido
Kjøp nå
THE NEW FRAGRANCE
Ditt nærvær. Din aura. Din Duft.
Se filmen

Duften

Hvit, strålende, omfavnende

Laget med en unik Shiseido duft-oppbyggning er Ever Bloom en musky hvit, floral duft som sprer en strålende og omfavnende duft.
En enkelt dråpe av denne delikate og blomstrete duften har kraften til å fylle et helt rom.

UTSTRÅLENDE
Akkord

Cyclamen
Lotus
Rose Essens

NATURLIG
KLAR
STRÅLENDE

TILSTEDEVÆRENDE
Akkord

Appelsinblomst
Gardenia
Sylkoide Musk

OMFAVNENDE
AVHENGIGHETSSKAPENDE
ROLIG

Et uttrykk for en ny feminitet

Evighet på et øyeblikk

Forbigående, momentant, umiddelbar: den plutselige oppblomstringen av en hvit blomst som frigjøres på et sekund - og i noen minutter bare - har dens fengende forhekselse makt til å utslette verdensrommet for alltid.

Følsomhet i full blomst

Det hele startet med et svart-hvitt bilde av en blomst, uttrykket av tidløshet og evighet. Bildet av en blomst. En enkel blomst, det evige symbolet for feminitet.

En fullkommen Kamelia, fanget i det øyeblikket, i 1940, med kameraet til Roso Fukuhara, sønn av Shiseido sin skaper og en verdenskjent artist...

På et øyeblikk, kan en kvinne få en mann til å forelske seg…

Vi ser henne når hun går forbi. Hun er rolig . Hennes eleganse gjennomtrenger alt. Denne moderne kvinnen velger en duft som ikke er helt en duft; snarere er den et avtrykk, en velvillig aura av lys og nåde, en duft som antyder, på sin egen spesielle måte, en ny kvinnelighet: mykere, mer inkarnerte, mer autentisk

Inspirasjon og karakusa

Det tradisjonelle japanske mønsteret, Karakusa, dukket først opp i 1915 i Shiseido sitt design gjennom påvirkning av artistene fra Tokyo School of Arts. Karakusa antyder en direkte essens av Shiseido EVER BLOOM parfymen.
Det er naturlig å uttrykke ideen av vital energi, av en strålende og helt naturlig skjønnhet ...

Parfymøren: Aurélien Guichard

Når jeg skapte Shiseido Ever Bloom, ønsket jeg å bringe en ny frisk sensualitet, en ny blomstrende sensasjon som vil forlate et uforglemmelig inntrykk. Jeg forestilte meg et gjennomsiktig blomstrende hjerte, ren og naturlig. En abstrakt blomst som du ikke helt identifiserer, en blomst med et "uskarpt" omriss ... Jeg tror denne duften handler om fred, glede, sensualitet

Et bankende hjerte av glass

Flakongen har formen fra eksklusive gjenstander. Dens kuperte og kjærtegnete linjer gjør at du ønsker å holde den i hånden.

Lys, symbolet på indre skjønnhet, stråler gjennom flasken og gi den glød.

Parfyme: en sann kunst

I Japan, anses parfyme og estetisk takknemlighet for duft å være et viktig uttrykk for sensitivitet og raffinement.
Shiseido er enig med denne tradisjonen, og deler denne filosofien ved å lage eksklusiv parfyme som er først og fremst er en opplevelse, et manifest av dristighet og et kunstnerisk engasjement.

"For øynene, er det maling. For ørene, er det musikk.
For berøringen, er det en skulptur. Men hva er det for lukt?
Jeg ønsker å lage parfyme kjent som et ekte kunstverk."

Shiseido sin første president
Shinzo Fukuhara

Because the beauty is already in you