Camelia Shiseido

Master Athletic Beauty with Sports BB

SPORTS BB SPF 50+

En nyskapende solbeskyttende BB-Krem som gjør huden din friskere, ansiktet skulpturert og vakkert under sterkt sollys. Gir en høy UV-beskyttelse, spesielt formulert for å opprettholde hudens fuktighet.

SPORTS BB SPF 50+

Teknologien bak Sports BB

1. WetForce teknologi UV beskyttelsen øker jo mer du svetter.*
2. Contouring powder gjør at huden ser friskere, mer skulpturert og vakker under sterkt sollys.
3. Et Aminokompleks nærer og tilfører fuktighet når du svetter.
4. Den lette, komfortable ikke-fete teksturen trekker trekker seg raskt inn, fordi Shiseido vet at hvordan huden din føles når du trener er viktig.

* in vitro

Skjønnhet du kan føle

Shiseido’s WetForce Ambassadør og tennisproff Ana Ivanovic anbefaler den nye Sports BB. Sterk mot solen, og gir deg beskyttelse og en glødende hud som ser og føles vakker.

Q&A

Fortell oss om gleder og fordeler med å trene utendørs

I tennis jager vi solen hele året. De fleste turneringer forgår utendørs, så jeg bruker mye tid på å spille tennis i solen. Det er noe forfriskende med å trene utendørs. Ute føler jeg meg energisk og frisk. Jeg foretrekker heller å bruke det naturlige landskapet som mitt studio, isteden for et innendørs treningsstudio.

Hva tenker du om et skjønnhetsprodukt med SPF ?

Ideen om å være fullt beskyttet og samtidig ha et produkt som jevner ut hudtonen og gir utstråling glød og kontureringseffekter samtidig, er bare helt fantastisk.

Fortell oss hvordan du føler deg når du trener godt og presser deg hardt?

Det er noe givende og tilfredsstillende ved å fullføre en god treningsøkt. Jeg vet at jeg må presse meg daglig for å nå mine mål på tennisbanen. Når jeg har en tøff dag og må motivere meg, forteller jeg meg selv: "Det er nå du bli bedre, ved å jobbe hardt"

Hva er ditt inntrykk av den nye Sports BB?

Sports BB er min nye skjønnhetsbesettelse. Det er et så smart produkt. Når du er ute på strande, trener med venner ute eller bare vil ha et raskt skjønnhetsprodukt som vil beskjytte ansiktet ditt er Sport BB ditt nye "må ha" produkt!

Relaterte produkter

EXPERT SUN AGING PROTECTION LOTION SPF50 WETFORCE

EXPERT SUN PROTECTION LOTION