Camelia Shiseido
Beauty philosophy

Skjønnhet fra begynnelsen

I over 140 år har Shiseido definert begrepet skjønnhet og delt sin kunskap om dette temaet i verden. Med mange trofaste følgere over hele verden føler vi at ved å inspirere til empati kan skjønnhet bli en positiv kraft i verden, og veilede neste generasjon frimodig inn i fremtiden.

Vi elsker å se skjønnhet og å dele den. Vi tror skjønnhet går dypere enn det som er synlig for øyet - skjønnheten finnes i naturen, klimaet, lyset, fargene, alle fem sansene og de mange intrikate detaljene om selve livet.

Vi finner skjønnhet over hele verden. Vi finner skjønnhet i forskning og utvikling. Vi finner skjønnhet i vitenskap og kunst. Vi finner skjønnhet i de forholdene vi har, i de produktene vi lager, og i hvordan vi engasjerer oss med verden.

Hos Shiseido er ikke skjønnhet noe man ser, det er en følelse, og når vi deler denne følelsen, forestiller vi oss en verden som er ganske enkelt sagt, bedre. Vi setter pris på skjønnhet i mangfold og gjennom hele menneskeheten. Shiseido. Deling av skjønnhet siden 1872.

Shiseido. Deling av skjønnhet siden 1872.

Beauty from the beginning